Äntligen, tamejfan!

Posted By :Peter / januari, 7, 2017 / 0 comments

Länge sedan jag skrev nå’t om huset. Säger det mesta om hur 2016 har varit. Ett sammanfattande ord är nog; Galet.

Hektiskt på alla sätt och vis. På ont som gott.

En stor negativ grej som äntligen blivit positiv är gäststugan. Den är klar!!


En surdeg som nästan tog ett år att få klar. Vi fick en rätt stor vattenläcka i februari 2016. Igår skruvade jag upp de sista grejerna. Den var dock mer eller mindre klar till jul, då min mor kom på besök. Men nu har vi så gott som fått i ordning på inredningen också.

Vilken känsla att äntligen kunna släppa det. Förutom lite trasiga stenar utanför …

 

Och, nu har vi någonstans att stoppa allt överflödigt igen! 🙂
Ni vet de där sakerna man tycker om, inte kan släppa men inte heller passar in. Här passar en hel del fint! Som min gamla oxblodsfåtölj, som jag hade när jag var barn. Läcker 70-talsdesign. Men superlåg, bred och tung! Här har den hittat hem. Och min gamla tjockt-TV. Vad gör man med såna. Inte tittar man på dem. Om de inte har en speciell design. Som denna! Matchar fåtöljen gör den också. En gammal läkarpall har också hittat hit. Och en del av mina grafiska verk. Inom kort kommer nog de där prydnadssakerna man inte vet vart man ska ha hitta hit också. Och alla schyssta magasin!! Ja, ni hör ju … och känner säkert igen er.

Men mest nöjd är vi nog med golven och att vi äntligen har en WC!
Golven valde vi i gråsvart trä liknande klinker i badrummet. En snygg övergång.

Sedan laserade vi om den tråkiga köksbänken i liknande nyans som golven. Nu känns det ju nästan modernt. Retromodernt kanske är mer korrekt uttryckt.

Nu har jag också en tillflyktsort från familjekaoset! En bonus. Finns jag inte i huset när ni hälsar på så vet ni vart ni hittar mig.

God fortsättning på er, nu ska jag ut i stugan och fixa lite schysst ljud. Hörs hej!
/Lill-Ernst

 

 

Leave a Reply

Post Comment