Huset i fågelperspektiv!

Posted By :Peter / augusti, 3, 2015 / 0 comments

Inte varje dag man får chansen att fotografera sitt eget hus – från luften. Från ett plan. Som man flyger själv! Jag säger bara wow, hur coolt och kul var inte det!! Känner mig fortfarande smått lyrisk, fast det nästan var 12 timmar sedan.

Lång historia kort; När jag fyllde 40 fick jag en flyglektion i present, som jag inkasserade idag. Perfekt tajmat på sommarens kanske enda soliga dag.

Vi flög ca 50 minuter. Vilket räckte precis till en tur mot Norrköping och tillbaka till Skavsta, där vi utgick ifrån. Vi flög längs kustbandet, Bråviken, förbi S:t Anna, Kolmården, slutligen Lindö och Norrköping. Det var häftigt att få begära tillstånd av Norrköpings flygplats (Östergötlands flygtrafik) att gå ned under 1600 fot för att kryssa över vårt hem.

Det här kommer jag leva på länge. Fick t o m blodad tand, man kanske ska gå med i flygklubben och införskaffa sig ett litet eget plan. 1,5 miljoner ”bara”. *bara börja spara*
/Iceman 

 

 

Leave a Reply

Post Comment