Papp(r)a är inte kul!

Posted By :Peter / september, 29, 2015 / 0 comments

Jag har jobbat med många olika papper genom min professionella karriär. Men denna papperssort trodde jag aldrig jag skulle jobba med!

Och jag kan med lätthet säga att det inte är i närheten av så kul att jobba med takpapper som med designpapper … och resten av familjen kan med samma lätthet säga att pappa inte var speciellt kul när han höll på med taket! *krävdes en hel del bita ihop och köra-på-mentalitet*
Inte fan gick det så fort som gubbarna på K-rauta sa! Vilket jag borde ha förstått, att aldrig lita på händiga karlar!

Men så här efteråt måste jag säga att jag är lite stolt över mig själv – jag är inte direkt hantverkartypen, om jag säger så. Men jag är riktigt nöjd med mitt första självrenoverande takprojekt. Bra jobbat Peppe! *De som hörde mitt djungelvrål när jag var färdig ber jag om ursäkt till*

Nu ska jag komma på en trevlig belöning till mig själv. Några förslag?
/Karlsson på taket

P.s.
Jo, en fördel kom jag på; Kvällarna med solnedgångar och utsikt var fantastiskt vackra denna helg. Vilket värmde ett gammalt estethjärta.

Inredningstips: 

Leave a Reply

Post Comment