Transan i garderoben!

Posted By :Peter / januari, 5, 2016 / 0 comments

När man går runt och bär på ett spädbarn ser man saker, och fantasin och kreativiteten skenar iväg. Vi har en tjusig byst/provdocka som en av mina kavajer har hängt på … ett bra tag. Jag blev less att se den till slut. Samt att den stod i vardagsrummet – vilket också kändes fel.

Jag kände att klart den ska vara i Walk-in-Garderoben. Och en kvinnas klänning är faktiskt ett vackrare plagg. Så jag klädde på en av Annas mer blingigare festblåsor på ”dockan”, vilket kändes som den stilen min hustru skulle uppskatta i detta ”omklädningsrum”. Jag tyckte det blev tjusigt jag. Hennes respons; ”Vem är transan i garderoben!?” Hmm, kanske inte riktigt den responsen jag hade hoppats på, även om det var lite kul. Vi får se hur länge transan får stå kvar. Eller så får jag helt enkelt visa hur en riktig transa ser ut. No offense.

Vad tycker ni?

/Flyttgubben 

 

Leave a Reply

Post Comment