Inomhuspool i gäststugan

Posted By :Peter / februari, 26, 2016 / 0 comments

Att ha inomhuspool är kanske bland det lyxigaste man kan tänka sig. Men är den ofrivillig pga en skada är det raka motsatsen!

Igår eftermiddag gick jag runt huset för att hämta något på baksidan. När jag gick förbi gäststugan såg jag att det sipprade vatten från dörren. Och när jag låste upp dörren och öppnade kom det en mindre Tsunamivåg ut! Hela golvet i gäststugan var tänkt med vatten. ”Innepoolen” var säkert 10 cm hög. Efter en stor suck gick jag in och hämtade mobilen lysa runt efter en möjlig källa och samtidigt började jag dokumentera. Fanns liksom ingen ork att bli arg …

Jag hörde hur det porlade som smått från köksdelen. Efter ett tags lokaliserande hittade jag källan. Blandaren var trasig på nå’t vis. Troligen från en frysskada.

Vi brukar alltid ha en grundvärme på 17° grader, men det verkar inte ha hjälpt. Kan tänka mig att isoleringen inte är den bästa i detta lilla temporärboende.

Efter ett visst dokumenterande väckte jag Anna med den oväntade överraskningsnyheten. Även hon lika trött och håglös över problemet. Vad nu tänkte vi. Anmälan till försäkringsbolaget kändes logiskt …

 

Leave a Reply

Post Comment