Vi

familjen

 

Vi är …

Peter-150x150-1

Jag är en passionerad designer som brinner för färg och form, i alla dess former! Jobbar i tid och otid med grafisk- och produktdesign under mitt eget namn, Peter Mäkelä.
Jag är även engagerad regionalt när det gäller designfrågor – jag sitter i styrelsen för Svensk Form, Öst. 2014-2015 var jag Årets Formbärare i Östergötland, en ärofylld titel jag gärna stoltserar med. För att töja på min kreativitet ännu lite till så fotograferar jag, samt målar pop-konst, när andan faller på. Annars är jag en finsmakare som gärna avnjuter god mat, dryck och en och annan importerad cigarr. Ett trivsamt hem för mig skall innehålla estetik (arkitektur, design och konst), skoförvaring, ljus, sociala ytor, lagrad rom, ett inspirerande kök och härliga människor.”
/Peter 

PETER MÄKELÄ
petermakela.com
[maila mig]

Ni hittar mig även på InstagramFacebookLinkedIn – Följ, gilla eller nätverka!

 

Anna-150x150-pxl

Jag är en Informationschef med inredningsintresse. Har drivit i 10 år en av Norrlands största reklambyråer; Sweet Williams. Tycker på fritiden att det är väldig roligt att rita hus och ser nu med spänning fram emot att få forma vårt framtida hem. Jag tycker att kreativitet kan ta sig uttryck på alla möjliga sätt. Själv har jag en sång-, musik- och dansbakgrund. Men tycker också om att hitta kreativa lösningar på alla typer av problem. I övrigt anser jag att man aldrig kan ha för många par skor i garderoben.”
/Anna 

[maila mig]

 

Neo-150x150-1

Tillsammans har vi en 5-årig son, Neo. Han älskar Lego, sång, Kickbike, Disneyfilmer och quesadillas … Han delar också mamma och pappas skointresse och har inte mindre än 15 par skor i skohyllan.